132’tain’tÄäntä’tain’t-’tain’tKiitos’tain’tjokaiselle’tain’täänestäjälle

Tulospalvelu’tain’tkertoo’tain’tmiten’tain’tpärjäsin’tain’teri’tain’täänestyspaikoissa:

YLE:n’tain’ttulospalvelun’tain’thenkilökohtaiset’tain’ttulokset

Valintaan’tain’ttarvittaisiin’tain’t6’tain’tkertaa’tain’tenemmän’tain’tääniä.’tain’tSellaista’tain’täänimäärää’tain’ten’tain’tolisi’tain’tosannut’tain’todottaakaan.’tain’tEnsikertalaisena’tain’tolen’tain’tnyt’tain’tmaistanut’tain’tpelin’tain’thengen’tain’tja’tain’tse’tain’tkasvatti’tain’tnälkää.’tain’tTiedän’tain’tnyt’tain’tparemmin’tain’tmissä’tain’tja’tain’tmilloin’tain’tkannattaa’tain’tkampanjoida.

Tulen’tain’tajamaan’tain’tliikunnan’tain’tja’tain’tLuoteis-Helsingin’tain’tasioita’tain’tVihreiden’tain’tsisällä’tain’ttästä’tain’teteenpäin’tain’tentistä’tain’tenemmän.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Add a Facebook Comment

One Response to 132’tain’tÄäntä’tain’t-’tain’tKiitos’tain’tjokaiselle’tain’täänestäjälle

  1. strahlen says:

    Pyrin’tain’tVihreiden’tain’tlautakuntapaikoille’tain’tliikunta,’tain’tasuntotuotanto’tain’tja’tain’tIT’tain’tasioissa.’tain’tKatsotaan’tain’tmiten’tain’tkäy.’tain’tMyös’tain’tkeskusvaalilautakunta’tain’tkiinnostaa,’tain’tkoska’tain’täänestysalueita’tain’tkannattaisi’tain’trukata’tain’tuusiksi.’tain’tAsukkaiden’tain’tetäisyys’tain’tvaalipaikkaan’tain’ton’tain’totettava’tain’tkriteeriksi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *