Mikko’tain’tpyrkii’tain’tedustajaksi

Helsingin’tain’tvihreiden’tain’tjoukoissa’tain’taion’tain’tpyrkiä’tain’tsyksyllä’tain’tkaupunginvaltuustoon.’tain’tOhjelmamme’tain’tlöytyy’tain’ttäältä.’tain’tItse’tain’ttoimin’tain’tkolmella’tain’tkivijalalla:’tain’thyvinvointi,’tain’tavoimmuus’tain’tja’tain’ttehokkuus.

Avaan’tain’tperustuksieni’tain’ttaustoja’tain’ttulevissa’tain’tartikkeleissa.

Mikko Strahlendorff’tain’tMikko’tain’tStrahlendorff

This entry was posted in Yleinen. Bookmark the permalink.

Add a Facebook Comment

2 Responses to Mikko’tain’tpyrkii’tain’tedustajaksi

  1. Moi,

    Mätisfestareilla’tain’toli’tain’tpuhetta’tain’tPauliina’tain’tLehtisen’tain’tkanssa’tain’tvihreistä’tain’tehdokkaista.’tain’tLienet’tain’tLäHeVin’tain’tjäsen’tain’tmyös?’tain’tVihreillä’tain’tei’tain’ttaida’tain’tMalstsusta’tain’tolla’tain’tmuita’tain’tehdokkaita,’tain’tjoten’tain’tnyt’tain’tkannattanee’tain’tlaittaa’tain’tvähäiset’tain’tresurssit’tain’tlaittaa’tain’tsinun’tain’ttueksesi’tain’tja’tain’tajaa’tain’tmaltsulainen’tain’tvaltuustoon.’tain’tAsukasyhdistyksen’tain’tElojuhlat’tain’tjärjestetään’tain’t19.8.,’tain’tsopiiko’tain’taikatauluusi?’tain’tVietäisiin’tain’tsinne’tain’tteltta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *