Ravintoloiden’tain’talkoholivero’tain’tpuoleen!

A-Studion’tain’tKännikeskustelu’tain’teilen’tain’tillalla’tain’t15.5.’tain’tkirvoitti’tain’toman’tain’tratkaisuni:’tain’tjuopottelu’tain’tpitää’tain’tsaada’tain’tsiirtymään’tain’travintoloihin,’tain’tkoska’tain’tsiellä’tain’ton’tain’tsentään’tain’tjotain’tain’ttoivoa’tain’tvaikuttaa’tain’tsuomalaisten’tain’talkoholikulttuuriin.

Ohjelmassa’tain’tesitettiin’tain’ttarpeeksi’tain’ttietoa’tain’tvakuuttamaan’tain’tminut,’tain’tettä’tain’tasialle’tain’ton’tain’thyvä’tain’tyrittää’tain’tlöytää’tain’tratkaisuja,’tain’tmutta’tain’tohjelman’tain’tpuhujilta’tain’ten’tain’tratkaisuja’tain’tehtinyt’tain’tkuulla.’tain’tJouduin’tain’tnimittäin’tain’tkeskeyttämään’tain’tohjelman’tain’tseuraamisen’tain’t(Saksan’tain’tBundesligan’tain’tpudotuspeli’tain’tDüsseldorf-Hertha’tain’tBSC’tain’tBerlin’tain’toli’tain’tasiaohjelmaa’tain’tmielenkiintoisempi’tain’ttällä’tain’tkertaa),’tain’tehkä’tain’tratkaisuehdotuksiakin’tain’ttuli’tain’tmyöhemmin.

Itse’tain’tnäen,’tain’tettä’tain’tvaikka’tain’travintoloisssa’tain’tkulutetaan’tain’tvain’tain’talle’tain’t10’tain’t%’tain’talkoholijuomista,’tain’tniin’tain’tsiellä’tain’tkuitenkin’tain’ton’tain’tedellytykset’tain’tohjata’tain’tjuomiskulttuuria. ’tain’tJuominen’tain’tpitäisi’tain’tsiis’tain’tsaada’tain’tsiirtymään’tain’tenemmän’tain’travintoloihin.’tain’tSiellä’tain’tvoi’tain’tohjata’tain’tihmiset’tain’tmaltillisemman’tain’ttahdin’tain’tja’tain’taikaisemman’tain’tjuomisen’tain’tlopettamisen’tain’ttielle.’tain’tItse’tain’tnautin’tain’tolutta,’tain’tviiniä’tain’t(varsinkin’tain’tkuohuvaa)’tain’tja’tain’tjoskus’tain’tviskiäkin’tain’t-’tain’ten’tain’tkuitenkaan’tain’tikinä’tain’tenää’tain’tpäästä’tain’titseäni’tain’tKÄNNIIN.’tain’tSiinä’tain’ttilassa’tain’tkun’tain’tei’tain’telämästä’tain’tvoi’tain’tmillään’tain’tnauttia!’tain’tUskon’tain’tlisäksi,’tain’tettä’tain’travintoloiden’tain’tjärjestyshäiriöt’tain’tovat’tain’tlievempiä’tain’tkuin’tain’tihmisten’tain’tkodeissa’tain’tkoetut.’tain’tNiistä’tain’tei’tain’tyhteiskunta’tain’tkuule’tain’tkuin’tain’tvain’tain’tsilloin,’tain’tkun’tain’tpuukko’tain’ton’tain’tlöytänyt’tain’tjonkun’tain’tvatsalaukun’tain’ttai’tain’tmuuta’tain’ttraagista’tain’tvastaavaa.

Useita’tain’thyötyjä’tain’ttästä’tain’tvoisi’tain’tsyntyä:’tain’tensinnäkin’tain’tjuomiskulttuuri’tain’tvoisi’tain’tsivistyä,’tain’ttoiseksi’tain’travintola-ala’tain’tkasvaisi’tain’tja’tain’ttuottaisi’tain’ttalouskasvua’tain’tja’tain’tehkä’tain’tvielä’tain’tväkivaltatilastotkin’tain’tSuomen’tain’tosalta’tain’tlieventyisivät.

Kokeillaan!

 

This entry was posted in Yleinen. Bookmark the permalink.

Add a Facebook Comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *